logohvid

OM OS

Hos muus -Hvem er vi?

Hos Muus har vi en stor trang til at skabe det unikke – hvad enten det skal være højtideligt eller uhøjtideligt. Vi har stor respekt for dig som kunde og gæst og stort fokus på kundeservice. Vi sætter en ekstrem ære i at lytte til dig, og omsætte dine ønsker og behov til noget stærkt og godt!  

Vi har et stort netværk af gode samarbejdspartnere. Så meld ud, hvad du har brug for, så vil vi sprænge noget i os for at skaffe det.  

Vi har et skønt team af dejlige charmerende medarbejdere, hvor der ikke er langt til latter og masser af sjov i hverdagen. Ikke alle tjenere er uddannede, men de smiler kækt og er dygtige til at være der for jer. Vi gør en dyd ud af at skabe og vedligeholde et sjovt og dejligt arbejdsmiljø for medarbejderne – et sted hvor man har lyst til at arbejde og gi’ den en ekstra skalle, når der er behov for det. Vi sørger naturligvis for at lønnen og arbejdsvilkår er gode, så trivslen er i top.  

Vi er åbne og ærlige, og viser hvad vi står for og giver jer det vi selv kan li’. 

 Brian Muus 

Køkkenchef med 25 års erfaring som kok. Han elsker det gode madhåndværk med et smil og brænder for at kreere skønne retter hver dag, til både frokostordningen, selskabet, mødeforplejning, bryllup, konfirmation, fødselsdag, familiefesten, julefrokosten, nytårsmiddagen – you name it.  

Uddannet på Schackenborg Slotskro, og har arbejdet på flerstjernede gourmet- og Michelin restauranter i både Portugal, Frankrig, England, Tyskland og Danmark. Kantineordninger, små som store, fylder også en hel del i erfaringen. 

P.S. han er god for en sang og et nummer på pianoet, hvis du spørger efter det. 

VIL GERNE SNAKKE MAD MED DIG

KONTAKT OS

Uanset om du er på udkig efter en frokostordning til virksomheden, en komplet bryllupsfest eller mad ud af huset til din næste mærkedag, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan tage en snak om, hvad vi kan tilbyde.

SKRIV TIL OS IDAG!